HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben játszotta soron következő mérkőzését 2021. február 21-én. Ez alkalommal Alsózsolca együttesét fogadták otthonukban.
Az első félidőt az első percekben a keresztesi csapatnak sikerült jobban indítani. Röviddel ezután azonban a vendég csapat szépített. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette a gólokat, sokszor volt egyenlő az állás.
A félidő második felében a hazai csapat tűnt erősebbnek. A zsolcai csapat próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 23:19 lett a hazai csapat javára.

A második félidőt Alsózsolca csapata indította, majd röviddel ezután megérkezett erre a keresztesiek válasza. A félidő első felében a vendég csapat szinte tehetetlennek tűnt a hazaiak erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket.
A félidő második felében a vendég csapat igyekezett felzárkózni, ami sikeresnek bizonyult. A zsolcaiak a mérkőzés végére megfordították az eredményt a keresztesiekkel szemben. A félidő végére a zsolcaiak előnye 4 pontosra emelkedett, így a végeredmény 32 - 36 lett a vendég csapat javára.



 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.