HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

Ha május elseje és Mezőkeresztes, akkor már megszokhattuk, hogy a helyi motoros egyesület reggel egy városon belüli körmotorozással indítja a napi programot. Idén sajnos ez elmaradt, de a keresztesi vasak most sem pihentek a garázsban. Majális helyett ugyanis juniálist szerveztek a tagok karöltve az egri veteránosokkal június 27-én délelőtt. Természetesen az elmúlt több mint egy év a klubbéletre is rányomta a bélyegét, sőt a járvány ideje alatt elhunyt két oszlopos tag elvesztése különösen megrázta a tagokat.
Vasárnap reggel a város központjában gyülekeztek a motorok, veterán motorok és az öreg (de korántsem vén!) autók. Fél 10 volt, amikor felbőgtek vasak és elindult a 91 kétkerekű és a 34 négykerekő érintve a túra során a város számos utcáját.
A túra végén a Kolozsvári úti temetőnél tartott megállót a csapat. Itt emlékeztek meg a decemberben elhunyt Cserny Lászlóról, aki mindkét klubnak pótolhatatlan tagja volt. A megemlékezés után pedig méltó módon sziréna és duda szó tisztelgett a szakember emléke előtt.
A meglehetősen nagy melegben mindenkinek jól esett az a hideg ital, amelyre a motoros egyesület várta a résztvevőket. Mi pedig közben megtudtuk: sajnos az idén már nem tervez nagyszabású programot a klub, de a csapaton belüli közös élet nem áll meg.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.