HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

Július 23-án, 24-én és 25-én került sor idén a Mezőkeresztesi Vigasságok elnevezésű programsorozatra.
23-án pénteken délután egy labdarúgó kupával undultak a három nap eseményei, erről sport rovatunkban láthatnak majd külön összefoglalót.
A népkerti programok szombaton reggel 8 órától a XI. Dávid János Főzőversennyel indultak. A főzőtudományukat összemérni kívánt csapatok délig adhatták le a zsűrinek az elkészült étkeket, majd a délután folyamán került sor az eredményhirdetésre. Idén is komoly szakmai csapat mondott véleményt az elkészült ételekről, akik a lillafüredi Palota Szállóból érkeztek.
A zsűri által odaítélt díjakat Tállai András országgyűlési képviselő adta át a versenyzőknek.
15 órakor a színpadi műsorok előtt Majoros János polgármester köszöntötte a vendégeket és nyitotta meg az éjszakába nyúló programok sorát.
A megnyitót követően a helyi és vendég hagyományőrző csoportok szórakoztatták a közönséget, köztük a Mezőkeresztesi Citerazenekar, a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola táncosai, a mezőcsáti néptáncosok, a Jóbarátság Nyugdíjas Klub népdalosai.
A hagyományőrzők koraestig tartó műsorát egy órára Péter Szabó Szilvia koncertje szakította meg.
Napközben mindenki számára volt lehetőség tombolát vásárolni. A nyeremények kihúzására este hat óra után került sor, majd a Csinibabák koncertje csalogatta a színpad elé az érdeklődőket, akik a 60-as, 70-es évek közkedvelt slágereivel arattak osztatlan sikert. Koncertjük után látványos tűzzsonglőr bemutatóban gyönyörködhetett mindenki.
Az est fő szenzációja, a Beatrice és Nagy Feró koncertje, hatalmas tömeget vonzott. Aki pedig még nem volt elég fáradt, az DJ Manó vezetésével egészen hajnalig mulathatott a retró discoban.
A vigasságok harmadik napján rendezték meg a XI. Jakab Miklós Fogathajtó Emlékversenyt. Ennek eseményeiről külön beszámolóban adunk majd hírt nézőiknek.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.