HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

Egy néhány éve elkezdett fontos beruházás végére került pont október 8-án Mezőkeresztesen. Hivatalosan is átadásra került a bölcsőde és az óvoda felújított épülete.
Délelőtt fél 10-re a bölcsőde udvarán gyülekeztek az érdeklődők, a meghívott vendégek, pedagógusok. Majoros János polgármester ünnepi beszédében elmonta: nem csak az átadó helyszínéül szolgáló létesítmény újult meg, hanem kát óvodai helyszínen is jelentős fejlesztések történtek. Csak a bölcsőde kialakítása több mint 76 milliós projekt eredménye. Tállai András, a térség országgyűlési képviselője pedig beszélt mindazokról a fejlesztésekről, amelyek az elmúlt években vitték előrébb, tették élhetőbbé a várost.
Az ünnepi beszédeket követően a Harmatcsepp Óvoda Maci csoportosai kedveskedtek egy vidám műsorral a vendégeknek, melynek középpontjában az ősz szépségei voltak.
Az átadó végén a szalag átvágásával hivatalosan is megtörtént a fejlesztések lezárása, a jelenlevők pedig végig járhatták az új köntöst kapott épület termeit.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.