HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

A teremtett világ megóvása, a természet- és környezetvédelem egyre nagyobb felelősséget ró mindannyiunkra. Egyre inkább rá kell döbbennünk, hogy nem mindegy milyen örökséget hagyunk gyermekeinkre és unokáinkra.
Bár a keresztút a nagyböjti időszak egyik fontos eseménye, a mezőnyárádi iskola nyolcadik osztályosai, több tanára és iskolalelkésze április 21-én az iskola tavaszi megújulás alatt levő parkjában rendhagyó módon emlékezett Krisztus Golgotára vezető kereszt hordozására.
Lipcsák János atya bevezetőjében külön is felhívta a figyelmet arra, milyen fontos, hogy tegyünk a teremtett világ épségéért.
A bevezető után a keresztút állomásait követve az elmélkedések hangoztak el. Ezekben a természet védelme kapott kiemelt fontosságot, párhuzamot vonva Krisztus és Földünk szenvedése között.
Legvégül Reményik Sándor Kegyelem című verse és Szent Ferenc Naphimnusza hangzott el.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.