Május 19-én délután vettek búcsút az intézménytől és az óvónéniktől azok bükkábrányi óvodások akiket ősztől már az iskola csengője hív tanulni. Összesen huszonegyen vannak, akik szeptembertől már nem itt, hanem az iskolában kezdik reggel a napot.
Ünnepélyesen, közösen énekelve vonultak a gyerekek a csoportszobától az auláig, ahol számos szülő, hozzátartozó várta már őket. Ezt megelőzően viszont még a szülők köszönték meg az óvodavezetőnek, az óvónéniknek és a dajka néninek az elmúlt évek türelmét, szeretetét és munkáját.
Az aulában előbb Galambos Lajosné az intézmény vezetője köszöntötte a vendégeket, majd a búcsúzó ovisok verses, zenés műsora következett.
Ennek végeztével mindenki nyakába akaszthatta a ballagó tarisznyát, az intézményvezető pedig elköszönt a ballagóktól. Végül pedig mindenki átbújhatott az életkorát jelképező hatoson, amelynek innenső oldalán már leendő két tanítójuk várta a kicsiket.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.