Talán sokan bosszankodva vették észre Bükkábrányban, hogy a település központja és az iskola közötti szakaszon alig fejeződtek be a szennyvízhálózat kivitelezési munkái, máris újabb bontással szembesülhet az arra járó. A bontást viszont azonnal építés is követte az elmúlt napokban és meg fogja érni azt a kis kellemetlenséget az a beruházás, amelybe most fogott az önkormányzat. A Béke útnak ez a szakasza ugyanis egy jelentős átalakításon esik át, új járda épül, fásításra, sőt új utcabútorok kihelyezésére is sor kerül majd.
A részletekről Szalai Szabolcs polgármestert kérdeztük.
Mivel pedig már alig két hétre vagyunk az iskolakezdéstől, arra is kíváncsiak voltunk, mikorra lesz zavartalan a közlekedés ezen a szakaszon, hiszen szeptember elejétől jelentősen megnő itt is a forgalom.
Megtudtuk továbbá, hogy a beruházások tovább folytatódnak. Több olyan építési és felújítási munka is várat még magára, amelynek előfeltétele a szennyvíz beruházás befejezése, hamarosan azonban ezekbe is belevághat majd a község.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.