A Házhoz megy a Zenede – Rocklegendák – Bordás Józsefnek és zenekarának műsora tizenkét éve vállata magára azt a feladatot, hogy az iskolás korú gyerekek körében népszerűtse az élő zenét, azon belül is rock műfaját. Azok után, hogy a zenekar határon túl és határon innen számtalan településen megfordult már 2022-ben az ország keleti régióját járják végig
Így jutottak el Bükkábrányba is, ahol a Dudás Sándor színházteremben adtak szeptember 9-én két, hatalmas sikerű koncertet az általános iskolások számára. A két koncerten nem csak az ábrányi suli gyerkőcei vettek részt, de itt voltak a vattai és harsányi diákok, illetve a Sályi Mozgásjavító Általános Iskola gyerkőcei, tanárai is.
Bordás József és zenekara pedig nem csak olyan hangulatot varázsolt a színházterembe, amely egy szabadtéri koncertnek is a becsületére válna, de tanított is: végig vezette a gyerekeket a rock történeten a kezdetektől egészen napjainkig.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.