Szeptember 22-én, csütörtökön délután 13 órai kezdettel került megrendezésre az idei Jánosházi Sándor Labdarúgó Torna Bükkábrányban, melyet minden évben a tanár úr emlékére rendeznek a szervezők a környező települések iskolásai számára.
Idén sajnos nem volt kegyes az időjárás küzdő felekhez, így most nem a sporttelepen, hanem az általános iskola tornatermében mérhette össze tudását a résztvevő négy csapat.
A megnyitón elsőként Derekasné Orosz Andrea intézményvezető köszöntötte a versenyzőket, majd Nagy László testnevelő ismertette a labdarúgó torna menetét és a szabályokat.
A megmérettetésre idén Harsány, Mezőnyárád, Tibolddaróc és Bükkábrány csapatai jelentkeztek. A négy csapat körmérkőzéseket játszott egymással 10-10 percben.
Hamarosan kialakult a torna végeredménye is.
Idén negyedik helyezést ért el Tibolddaróc csapata, a harmadik helyen Harsány végzett, a második Bükkábrány lett és idén pedig Mezőnyárád csapata lett a bajnok, ők őrizhetik egy évig a vándorserleget.
A daróci Sztodola Levente lett a legjobb kapus, az idei gólkirály címet pedig a mezőnyárádi Szurmai Ábel érdemelte ki.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.