Tekintettel arra, hogy az elmúlt néhány évben óriási sikere volt, a Mikulás úgy döntött idén is vonattal érkezik meg Bükkábrányba, ahol természetesen nem csak ő utazhat majd a különleges járművön, de hozzá is elvonatozhatnak azok, akik az elmúlt évben jól viselkedtek.
Újra útjára indul ugyanis a bükkábrányi Mikulás Expressz december első hétvégéjén, 3-án és 4-én.
A feldíszített vonatra kicsik és nagyok elővételben válthatnak jegyet a Jószerencse Házában munkanapokon 8 és 16 óra között. Ezzel a jeggyel pedig jókora kerülőt téve a II. András tértől a Mikulás házáig utazhat majd mindenki, ahol a jóságos öreg ajándékkal várja a kicsiket.
A gyermekek számára egy csomagot is tartalmazó jegy ára 2500 Ft, a felnőtteknek pedig a támogatói jegy 1500 Ft-ba kerül.
Természetesen ha valaki nem akar vonatozni, de kikapcsolódni és szórakozni igen, annak is érdemes mindkét nap ellátogatni a II. András térre. Itt ugyanis kirakodó vásár, óriásbábok és zenés színpadi programok várják majd az érdeklődőket.
Addig is a 06 49 331-923-as telefonszámon kérhető bővebb felvilágosítás.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.