2022. január 22-23-án került megrendezésre a IV. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna. A kétnapos megméretésnek Mezőkövesd és Mezőkeresztes adott otthont. A torna résztvevőit hat csoportba osztották a szervezők. Mezőkeresztes csapata az ,,E” csoportba került, így Mezőkeresztesen lépett pályára.
Első mérkőzésüket Ároktő együttesével játszották, ahol 1:0-ra nyertek
Második mérkőzésük Bogács ellen zajlott. A találkozó 0-1-s keresztesi győzelemmel zárult. Hejőpapi ellen 0:1-re nyertek a keresztesiek.
Végül Bükkábrány ellen 0-2-re kapott ki keresztes csapata.

A csoporton belüli mérkőzések közül 3 győzelmet és 1 vereséget tudhattak maguk mögött. 9 ponttal a második helyen végeztek, így tovább jutottak a nyolcad döntőbe, ami már Mezőkövesden zajlott.
A nyolcad döntő mérkőzésén Mezőcsát együttesével játszottak, ahol 1:8-ra nyertek a keresztesiek, így továbbjutottak a nyegyed döntőbe.
A negyed döntőbe Mezőkövesd együttesével mérkőztek meg, a találkozón nagy izgalmak voltak végül 1:1-es döntetlennel zárult, így büntető rúgásokkal döntötték el a végeredményt, ahol kikaptak a keresztesiek 2:3-ra, így nem jutottak tovább az elődöntőbe.
A torna végül a következő eredménnyel zárult.
Első helyezett Bükkábrány csapata lett. Második helyen Harsány, harmadik helyen pedig Mezőkövesd együttese végzett.

A három legjobb csapat díjazása mellett több elismerést is kiosztottak
A torna Gólkirálya Nagy Péter bükkábrány játékosa lett. A legjobb mezőnyjátékos Bodnár Attila Mezőkövesd tagja volt.
A torna legjobb kapusa Lakatos Márk szintén Bükkábrány játékosa lett.
A legfiatalabb játékos Bodnár Alexander Mezőkövesdi együttesből, valamint a legidősebb játékos Földesi András Igrici játékosa lett.
A legjobb játékvezető Rendek István volt.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.