Mezőkeresztes Város Önkormányzata március 15 -én, kedden várta az ünneplőket az 1848/49 -es forradalom és szabadságharc tiszteletére megrendezett eseményre a városháza előtti térre. A jelenlévők által a kamarakórussal közösen elénekelt himnusz után, Tállai András a pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője mondta el ünnepi gondolatait. Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes és kiváló művész, a József Attila Színház igazgatója Petőfi Sándor: A Magyar nemzet, majd a műsor végén Wass Albert: A bujdosó imája című verseket adta elő.

Fellépet még a Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola 5. osztálya, Bezsák Eszter pedagógus vezetésével, valamint a Mezőkeresztesi Kamarakórus.
Zárásként az intézmények, pártok, civil szervezetek koszorút helyeztek el a Petőfi- és Kossuth-szobornál.

 
 Bodzán László 
  • ügyvezető
  • Telefon: +36/30-372-0691
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.