Óvodába, bölcsődébe hívogató címmel április 20-tól három alkalommal is nyílt napot tartottak a Mezőkeresztesi Harmatcsepp Óvoda és Bölcsődében.
Tíz órától tizenkettőig várták az érdeklődő szülőket és a leendő ovisokat, illetve bölcsiseket. 20-án a József Attila úti óvodában, 21-én a püspöki óvodában, 22-én fél kilenctől pedig a közelmúltban átadott új bölcsődében voltak nyitva minden érdeklődő előtt az ajtók, sőt külön üdvözlő tábla is készült a vendégeknek.
A három nap legfőbb célja az volt, hogy jobban megismerhessék az ott folyó munkát, a gyermekeket, játékokat, foglalkozásokat. Lehetőség volt beszélgetésre az óvónőkkel, kisgyermeknevelőkkel, valamint együtt játszhattak a csoportszobákban az intézmény iránt érdeklődő szülők, a leendő óvodás, bölcsődés gyerekek. Természetesen a pedagógusok részére is hordozott számos új információt a délelőtti ismerkedés.
Mivel pedig az időjárás is kegyeibe vette a résztvevőket, az udvari játékok kipróbálása sem maradhatott el, amelyek közül talán a homokozó bizonyult a legnépszerűbbnek.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.