Ha május elseje és Mezőkeresztes, akkor már megszokhattuk, hogy a helyi motoros egyesület reggel egy városon belüli körmotorozással indítja a napi programot. Idén ismét szerveztek a tagok benzines ébresztőt karöltve az egri veteránosokkal, illetve más klubok tagjaival május elsején délelőtt.
Vasárnap reggel a város központjában gyülekeztek a motorok, veterán motorok és az öreg autók. Fél 10 volt, amikor felbőgtek vasak és elindult a számos kétkerekű és négykerekő érintve a túra során a város számos utcáját.
Miközben pedig a benzigőz szerelmesei a város utcáit járták az IKSZT udvarán a szakács sem tétlenkedett. Rotyogott az üstben a finom, körömből és csülökből készült pörkölt, ami az ebédet szolgáltatta mind a helyieknek, mind pedig a vendégeknek.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.