2022. október 27-én Mezőkeresztes női kézilabda csapata idegen környezetben játszotta a soron következő fordulóját. A Miskolci MEAFC csapatához utaztak. A találkozó este 18:45-kor kezdődött.
Az 1. félidőt az első percekben a miskolci csapatnak sikerült jobban indítani egymás után három találattal. Röviddel ezután azonban a vendég csapat szépített. A félidő első felében a hazai csapat bizonyult az erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.
A félidő második felében a keresztesi csapat próbálta behozni a hátrányát, a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 21:11 lett a miskolciak javára.
A 2. félidőt a keresztesi csapat indította. A félidő első felében a vendég csapat szinte tehetetlennek tűnt a hazaiak erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket.
A félidő második felében a keresztesi csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a hátrányát. A félidő végére a miskolciak előnye 14 pontosra emelkedett, így a végeredmény 38:24 lett a miskolci csapat javára.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.