Véget ért a labdarúgó bajnokság őszi szezonja a megyei I. osztályban szereplő Mezőkeresztes felnőtt és ifjúsági együttese számára.
A felnőtt csapat az ősszel lejátszott 14 mérkőzésből két győzelmet, két döntetlent és 12 vereséget tudhat maga mögött.
A 4 győzelem közül egyet hazai pályán, míg egyet idegenben értek el. A 2 döntetlen hazai pályán született, míg a 12 vereség közül hatot hazai pályán, hatot pedig idegenben szenvedtek el. Ezzel az eredménnyel a tabellán a 14. helyen állnak.
Mezőkeresztes ifi csapata az ősszel lejátszott 15 mérkőzésből két győzelmet, három döntetlent és 10 vereséget tudhat maga mögött.
A 2 győzelmet idegenben érték el. A három döntetlen hazai pályán született, míg a 10 vereség közül ötöt hazai pályán, ötöt pedig idegenben szenvedtek el. Ezzel az eredménnyel a tabellán a 13. helyen állnak .
Véget ért az őszi szezon a mezőkeresztesi felnőtt női kézilabda együttese számára is.
Az ősszel lejátszott 11 mérkőzésből három győzelmet, két döntetlent és hat vereséget tudhat maga mögött. A három győzelemből kettő hazai környezetben, egy idegen pályán született. A két döntetlent hazai pályán gyűjtötték. A 6 vereségből kettőt hazai pályán, négyet idegen környezetben értek el. A tabellán ezzel az eredménnyel az 5. helyen állnak.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.