Szent Erzsébet-Szent Katalin Jótékonysági Bált rendezett a Mezőnyárádi Gyermekekért Alapítvány és a Nyárádi Ifjúságért Közalapítvány az iskola és óvoda Szülői Munkaközösségének közreműködésével. A helyszín ezúttal is az iskola tornaterme volt, ahol először Gallik Gábor köszöntötte a vendégeket, és tolmácsolta Tállai András országgyűlési képviselő üzenetét.
Ezt követően főtisztelendő Lipcsák János atya megnyitó beszéde hangzott el. A 2.osztályos tanulók Szent Erzsébet legendáját mutatták be a vendégeknek, a gyerekeket Varga Lászlóné tanítónő készítette fel.
A továbbiakban a Korall Girls tánccsoport szórakoztatta a közönséget, a tánccsoport egyik tagja volt Fekete Panna, az iskola korábbi öregdiákja is, a táncosok első számát pedig Nagy Csenge éneke színesítette, aki szintén a mezőnyárádi iskola öregdiákja. A táncosokat Szuhánszki Mónika tanította be a tánccsoportnak. Ezt követően egy angol keringő mutattak be a Korall Girls táncosai, majd az első táncot is eljárták. Az este folyamán az Enterband Partyzenekar szórakoztatta a mintegy 200 vendéget, egészen hajnalig, miközben éjfélkor tombolahúzáson izgulhattak a jelenlévők.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.