Az év utolsó tanítási napján, december 21-én karácsonyi dekorációval várta a díszterem a mezőnyárádi iskola minden tanulóját, dolgozóját és vendégeiket. Ekkor került ugyanis sor az intézmény karácsonyi ünnepségére.
A második osztályosokon volt a sor ebben az évben, hogy méltó módon emlékezzenek és emlékeztessenek a karácsonyi csodára. Műsorukban felelevenítették Krisztus születésének történetét egy pásztorjáték keretében.
A műsor elején osztályfőnökük és felkészítőjük, Varga Lászlóné, Erika tanárnéni mondott rövid köszöntőt.
Már hagyomány, hogy ilyenkor közös karácsonyi dallal kíván mindenkinek áldott ünnepet az iskola tanári kara, így volt ez idén is. A dal refrénjét pedig már mindenki közösen énekelte.
Ezt követően Lipcsák János iskolalelkész szólt mindenkihez, külön kiemelve: menjünk el a közös istentiszteletekre és szentmisékre, álljunk meg a mindennapok sodrában csak az ünnepre és egymásra figyelve.
Legvégül Kalóné Papp Krisztina igazgató köszönt el mindenkitől ünnepi jókívánságokkal.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.