HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

Ha kissé rendhagyó módon és az eddigiekben megszokotthoz képest rendhagyó helyszínen is, de elballagtak a Mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola végzős diákjai. Most nem az iskola udvarán, a többi tanuló részvételével, hanem a templomban, szűkebb, családiasabb körben történt a ballagás.
A tanulók, a pedagógusok és a családtagok egy közös hálaadó szentmisén vettek rész, amelynek keretében Lipcsák János iskolalelkész is külön elköszönt a nyolcadikosoktól.
A szentmisét követően a ballagási ünnepség kezdetén az iskolának búcsút intő végzősöktől köszöntek el a hetedikesek, majd a ballagók intettek búcsút az intézménynek, köszönetül pedig szüleiknek nyújtottak át egy-egy szál virágot.
Tóth Andrásné osztályfőnök utolsó alkalommal olvasta fel az osztálynévsort, egyben tájékoztatva is, hogy ki merre folyatja tanulmányait.
Idén második alkalommal került kiosztásra a Boldog Sándor István Díj, melyet minden évben egy olyan végzős tanuló kap, aki a nyolc év alatt viselkedésével, közösségi munkájával, tanulmányi eredményével példát mutatott mindenki más számára. Idén ezt az elismerést Ropoli Eszter érdemelte ki.
Jutalom könyveket kaptak továbbá azok, akik valamilyen területen szintén kitűntek, illetve azok a szülők, akik az évek során leginkább segítségére voltak az iskolának és a közösségnek.
Legvégül a Himnusz hangjai csendültek fel.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.