HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

A szünidő első hetében sem hagyta érdekes programok nélkül az alsósokat a mezőnyárádi iskola. Ekkor került ugyanis sor a hét minden napjára elfoglaltságot kínáló Erzsébet táborra az iskola területén. Hétfőn a programok kezdeteként Szent Erzsébettel és életével ismerkedhettek meg a tábvorozók, majd elkészült az a molinó, ami a főbejárat mellett kapott helyet egész hétre.
A nem mindennapi hőség miatt talán a vízipisztollyal vívott csaták és a párakapu örvendett legnagyobb népszerűségnek a gyerekek körében, valljuk be a felnőtteknek sem esett rosszul egy kis vizeskedés.
Természetesen számos más program is várta a résztvevőket. Egész héten volt lehetőség a kreativitás fejlesztésére, kézműveskedésre. Ennek nyomán számos szép és hasznos dolog született. Hasonlóan kiemelt szerepet kapott a sport és a játékos mozgás is.
Környezetvédelmi interaktív játékok kerültek előtérbe szerdán a miskolci Zöldkapcsolat munkatársainak közreműködésében és szervezésében. Ennek során igyekeztek a figyelmet a környezetvédelemre, a fenntartható életmódra irányítani.
Csütörtökön a helyi íjász szakosztály volt a tábor vendége. Ennek köszönhetően elsősorban a gyerekek ismerkedhettek meg ezzel az ősi sporttal, de a tanító nénik is igyekeztek megycsillogtatni tudásukat.
A tábor befejező napján egy tartalmas kirándulás várt mindenkire. Az egész csapat Tardra látogatott, ahol Kleszó András a Bükki Nemzeti Park tájegység-vezetője kalauzolta a kis csapatot. Megismerkedhetett mindenki a páratlan élővilágot rejtő természetvédelmi területtel és egy kiadósat túrázhatott a Bükk déli nyúlványi között.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.