HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

Ünnepi szentmisével és évnyitó ünnepséggel kezdhették az idei tanévet a mezőnyárádi katolikus általános iskola tanulói és pedagógusai szeptember 1-jén délelőtt 11 órakor. Az ünnepi alkalmon a gyerekek és a tanárok mellett számos szülő és meghívott vendég is részt vett. A bevonulás során a 22 elsős kisdiákot a nyolcadikosok kísérték az első padsorokig.
A szentmisét celebráló Lipcsák János iskolalelkész a gyerekekhez szólva elmondta: a nyár és az évkezdés öröme akkor az igazi, ha egészen a tanév végéig próbáljuk azt megőrizni.
A szentmise végeztével vette kezdetét a tanévnyitó. A legkisebbeknek Varga Lászlóné, Erika tanítónéni mint osztályfőnök adta át az iskola nyakkendőjét, a gyerekek pedig egyenként be is mutatkoztak társaiknak, tanáraiknak. Ezt követően az elsősök közös szavalata hangzott el.
Kalóné Papp Krisztina igazgató tanévnyitó beszédében visszaemlékezett az eltelt nyári hónapokra, sikeres, örömökkel teli évet kívánt mindenkinek, illetve szólt az intézményt érintő személyi változásokról is.
Az ünnepi alkalom a Himnusz közös eléneklésével ért véget.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.