2022. április 23-án a Mezőkeresztesi női kézilabda ifjúsági csapata hazai környezetben lépett pályára, Szerencs csapatával játszottak. A találkozó délután 14 órakor vette kezdetét.

Az 1. félidőt a szerencsi csapatnak sikerült jobban indítani, de szinte azonnal meg is érkezett erre a hazaiak válasza. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, sokszor volt egyenlő az állás.
A félidő második felében vendég csapat folyamatos gólgyártásba kezdett, a hazaiak nem tudtak felzárkózni, így a félidei eredmény 17:19 lett a szerencsi csapat javára.
A 2. félidőt szintén a vendég csapat indította egy találattal. A félidő első felében a szerencsi csapat folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.
A félidő második felében a keresztesi csapat próbálta behozni a lemaradását, de sikertelenül. A végeredmény végül 29:30 lett a szerencsi csapat javára.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.