A hagyományokat követve ebben az évben is megrendezésre került a mezőkeresztesi Harmatcsepp Napköziotthonos Óvoda szervezésében a Harmarcsepp Nap elnevezésű rendezvény mindkét oviban szeptember 23-án. A legkisebbeknek, vagyis az idén beíratkozott gyerekeknek különösen is jelentős volt ez a nap. Megkapták ugyanis az óvoda emblémájával ellátott nyakkendőt, az intézményhez tartozásuk jelképét.
A délelőtt folyamán előbb a Szentistváni úton köszöntötték és mutatták be a kicsiket az óvónénik.
Ezt követően már kötetlenebb programmal telt a délelőtt. A kendőkötés után a gyerekek játékos mozgásfejlesztő tevékenységben vettek részt az udvaron, majd a fáradalmakat közös popkornozással és filmnézéssel pihenték ki.
Mindeközben a József Attila úton is sor került a legkisebbek ünnepélyes köszöntésére minden csoportban. Az ünnepélyes eseményt itt is mozgás követte. Előbb az udvaron közös zenés tornával mozgatták át a tagjaikat kicsik és nagyok, majd a tornateremben szólt a zene egy jelmezes bemutatkozáshoz.
A Harmatcsepp Nap zenés interaktív koncerttel folytatódott délután a Művelődési Házban, mely során a Vidám Vándorok szórakoztatták a gyerekeket "A három őzike és a varázscsengettyűk" című előadásukkal.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.