2022. december 4-én Mezőkeresztes női kézilabda csapata hazai környezetben lépett pályára. A Miskolci MEAFC csapatát fogadták otthonukba.. A találkozó délután 14:30 - kor kezdődött.
A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, sokszor volt egyenlő az állás.
A félidő második felében a miskolci csapat folyamatosan szerzett pontokat, a hazai csapatnak nem sikerült behozni a hátrányát, a félidei eredmény 7 - 12 lett a vendég csapat javára.
A 2. félidőt a hazai csapat indította, de szinte azonnal meg is érkezett erre a vendégek válasza. A félidő első felében a keresztesi csapatnak sikerült felzárkózni és behozni a lemaradást.
A félidő második felében a hazai csapat tovább értékesítette góljait, a vendégek nem tudták behozni a lemaradást. A végeredmény végül 30 - 24 lett a keresztesi csapat javára.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.