Búcsút intettek az intézménynek a Mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola végzős diákjai is, összesen 21-en köszöntek el az iskolától.
Június 17-én délután még utoljára végigjárták a folyosókat, tantermeket, majd a templomban folytatódott a ballagás.
A tanulók, a pedagógusok és a családtagok egy közös hálaadó szentmisén vettek rész, amelynek keretében Lipcsák János iskolalelkész is külön elköszönt a nyolcadikosoktól, valamint koncelebránsként résztvett Árvai Ferenc atya is, az Egri Karitasz Központ igazgatója. De a meghívottak között voltak az önkormányzat és más intézmények képviselői is.
A szentmisét követően a ballagási ünnepség kezdetén az iskolának búcsút intő végzősöktől köszöntek el a hetedikesek, majd a ballagók intettek búcsút az intézménynek, köszönetül pedig szüleiknek nyújtottak át egy-egy szál virágot.
Boda Zsuzsanna osztályfőnök utolsó alkalommal olvasta fel az osztálynévsort, egyben tájékoztatva is, hogy ki merre folyatja tanulmányait.
Idén ismét kiosztásra került a Boldog Sándor István Díj, melyet minden évben egy olyan végzős tanuló kap, aki a nyolc év alatt viselkedésével, közösségi munkájával, tanulmányi eredményével példát mutatott mindenki más számára. Idén ezt az elismerést Kaló Izabella érdemelte ki.
Jutalom könyveket kaptak továbbá azok, akik valamilyen területen szintén kitűntek, illetve azok a szülők, akik az évek során leginkább segítségére voltak az iskolának és a közösségnek.
Legvégül a Himnusz hangjai csendültek fel.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.