Miután Visontán lezajlott az idei bányásznap hivatalos, céges programja, szombaton már a könnyed szórakozásé volt a délután a bükkábrányiak számára is.
Érdemes volt már kora délután kilátogatni a sportpálya melletti területre. Itt ugyanis a színpadi programok kezdete előtt számos szórakoztató program várta az érdeklődőket. Ugrálóvár, trambulin, arcfestés, segway és számos egyéb lehetőség várta a gyerekeket, a felnőttek pedig főleg a büféket látogatták egészen estig.
Tizennégy órakor az Erős Pista nevű zenekar lépett színpadra, akik a tengerentúlon is jól ismert Red Hot Chili Peppers banda dalait játszották.
Az őket követő Bányász Fúvószenekar előadásában számos klasszikus mű, filmzene, induló csendült fel 16 órától.
Némi szünet és technikai átállás után a hirtelen lezúduló eső sem szegte kedvét azoknak, akik a New Level Empire koncertjére érkeztek.
Az este nagy koncertje pedig már egész szép számú érdeklődőt vonzott a színpad elé. A KFT együttes este nyolckor csapott a húrokba, mi pedig még a koncert előtt beszélgettünk a zenekar két tagjával, Laár Andrással és Márton Andrással.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.