Szeptember 15-én délután 13 órai kezdettel került megrendezésre az idei Jánosházi Sándor Labdarúgó Emlékt orna Bükkábrányban, melyet minden évben Jánosházi Sándor tanár úr emlékére rendeznek a szervezők a környező települések iskolásai számára.
A rövid megnyitót és köszöntőt követően csaphattak össze a műfüves pályán a csapatok, kiderítendő, kihez kerül idén a vándorkupa. A megmérettetésre ebben az évben Harsány, Mezőnyárád, Tibolddaróc és Bükkábrány csapatai jelentkeztek. A négy csapat körmérkőzéseket játszott egymással 10-10 percben, miközben a pálya széléről kijutott bőven a biztatásból is.
Hamarosan kialakult a torna végeredménye is.
Idén negyedik helyezést ért el Tibolddaróc csapata, a harmadik helyen Harsány végzett, a második Mezőnyárád lett és a vendéglátó Bükkábrány csapata lett a bajnok, ők őrizhetik egy évig a vándorserleget.
A harsányi Székely Bence lett a legjobb kapus, az idei gólkirály címet pedig a mezőnyárádi Szurmai Ábel érdemelte ki, aki egyébként az előző évi kupán is ugyan ezzel a címmel térhetett haza.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.