Az ősz visszavonhatatlanul megérkezett a bükkábrányi óvodába is, noha a zordabb időjárás még várat egy kicsit magára. Az őszi hangulat, az őszi színek köré fonódtak azok a szülős munkadélutánok a melyekre október közepén délutánonként várták az apukákat és az anyukákat.
Hétfőn a Csillag, szerdán a Felhőcske, csütörtökön pedig a Szivrvány csoportban folyt lázas munka.
Volt ahol gyurmából és tésztából sündisznó, dióból és gesztenyéből más állatfigura készült. Ami mind a négy csoportban közös volt, az egyrészt az őszi termések, színes levelek felhasználása volt, másrészt pedig színezett befőttes üvegekből a mécses készítése volt, amelyet különböző módon dekorálak a kicsik, természetesen a szülők és az óvónénik segítsége mellett.
Ez utóbbiakat egyébként majd egy hónappal később, egy őszi séta alkalmával fogják használni a legkisebbek egy szintén közös program keretében.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.