Egy hónapon belül másodszor várták a bükkábrányi ovisok egy aktív délutáni programra a szülőket, hozzátartozókat. Október közepén mindhárom csoportban szülős munkadélutánokat szerveztek az intézményben, ahol sok más mellett egyedi mécsesek is készültek, amelyek most, egy hónappal később jutottak igazán főszerephez.
November 17-én pénteken délután zsúfolásig megtelt az intézmény aulája, hogy egy vidám, hangulatos délutáni programmal mondjon mindenki búcsút a lassan eköszönő ősznek. A hangulatot a Csiga Duó gyermekdalokból összeállított műsora hozta meg igazán, amelybe a nebulók is aktívan bekapcsoldtak.
Miután mindenki alaposan kitáncolta magát jól jöttek a gyümölccsel rakott tálak és a finom lekvárral ízesített falatkák, amellyel az óvónénik kínáltak mindenkit, beleértve a vendégeket is.
Mikor pedig beállt a sötétség, előkerültek a korábban készített mécsesek is. Minden résztvevő egy kiadós sétára volt hivatalos a polgárőrség hathatós felügyelete mellett. Ráadásul az csaknem egész nap szakadó eső is elállt arra a fél órára mialatt a gyerekek és a szülők egy jókora kört tettek meg a község utcáin.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.