Hálaadó szentmisével és évzáró ünnepséggel búcsúztatták a tanévet a mezőnyárádi iskola diákjai, pedagógusai június 21-én délután. A szentmisét celebráló Lipcsák János plébános, iskolalelkész a hallgatósághoz szólva prédikációjában kívánt mindenkinek felszabadult, pihentető vakációs időszakot.
A szentmise végén a Himnusz dallamai csendültek fel.
A szentmise után került sor az évzáróra. Ennek kezdeteként egy elsős kisdiák szavalata hangzott el.
Kalóné Papp Krisztina igazgató értékelte az elmúlt tanévet. Ezen belül kitért mindazokra, akik valamilyen téren kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az év folyamán, valamint megköszönte mindazok munkáját és támogatását, akik egész tanévben segítették az intézmény működését.
Számos diák részesült jutalom könyvben, illetve oklevélben az elmúlt évi munkájának elismeréseként, de a szülők közül is többen vehettek át ajándékot az iskolának nyújtott segítő munkájuk köszöneteként.
Végül pedig, iskola himnuszának eléneklése előtt, a távozó nyolcadikosok átadták az iskola zászlaját a nyomdokaikba lépő hetedikeseknek.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.