HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

Mezőnyárádon a római katolikus templomba augusztus 20-án délelőtt ünnepi szentmise keretében Lipcsák János plébános áldotta meg az új kenyeret, az önkormányzat és civil szervezetek pedig koszorút helyeztek államalapító királyunk emlékművéhez. Ezzel azonban nem értek véget az ünnep eseményei. A délutánra szervezett szórakoztató programok sokakat csábítottak az iskola mögötti parkba.
Déltől baráti társaságok jöttek össze egy hangulatos főzésre, majd a Másképp-csoport két tagja adott elő megzenésített klasszikus verseket a színpadon.
16 órától Varga Miklós koncertje aratott nagy sikert, ezt követően pedig Pintér Timi és dekoratív táncosai csábították a közönséget operett slágerektől a magyar nótáig terjedő repertoárjukkal.
Nem kisebb sikert arattak a Fekete LakkcipŐk zenekar tagjai sem, akik Komár László emlékét idézték meg a szórakozni vágyóknak
Az este nagy koncertjét az Ildi Rider adta, akik már nem először léptek fel Mezőnyárádon.
Őket tűzzsonglőr bemutató, majd pedig a napot záró tűzijáték követte.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.