Elmúlt napokban a fenntarthatósági témahét keretében számos oktatási intézményben került eltérbe környezetünk védelme, a fenntartható fejlődés kérdése. Nem véletlenül, hiszen az emberiség által okozott környezeti terhelés következményei egyre nagyobb feladatot rónak nem csak a szakemberekre, de mindannyiunkra, mindenkinek van tennivalója e téren.
Az Életfa Természetbarát Egyesület munkatársa a mezőnyárádi iskola felsőseinek tartott rendhagyó, interaktív órákat az említett témában. A kácsi székhelyű civil szervezet többek között a környezettudatos nevelést tekinti kiemelt feladatának.
A környező településekről természetesen bárki csatlakozhat a felnőttek számára szervezett különböző programokhoz is, melyeket az egyesület szervez és valósít meg.

 

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.