Május 28-án meglehetősen vidáman indult és így is telt el a nap a mezőnyárádi iskolások számára. Nem mintha egyszerű hétköznapokon csendes lenne az iskola környéke, de ezen a napon különösen nagy volt a nyüzsgés. Igaz, még csak péntek volt, de rohamosan közeledett a gyereknap, így aztán ezúttal nem az év végi témazárók és számonkérések, sokkal inkább a játék és a mozgás volt a főszereplő.
Reggel 8 órakor Bordásné Kis Katalin köszöntött mindenkit és ismertette a nap programját.
Ezek után pedig egészen a kora dálutáni órákig számos játékos, mozgásos program várta a gyerekeket. Eközben mindössze két kötöttebb program volt: Orosz László néptánc tanár 9 órától az alsósokat várta a kézilabda pályán közös táncra, majd 11 órától Timivel zumbázhatott mindenki, aki bírta szusszal és energiával.
A nap többi részében volt rönk hajítás, hullahopp verseny, lekváros kenyér tett próbára mindenkit, zsákban futásban versenghetett aki jól ugrált, a csillám tetoválás és haj fonás főleg a lányok körében aratott osztatlan sikert, hogy csak néhányat említsünk a lehetőségek küzül.
Végül pedig délután megérkeztek a tűzoltók és egy fergeteges habpaty zárta a napot, illetve a hetet.

 

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.