Az iskola rövid beszámolója:

"Lassan már megszokottá válik, hogy diákjaink nem tudják a hagyományos farsangi nyitótáncot bemutatni a báli közönségnek. Az iskolánkban folyó felújítási munkák miatt sajnos az idei bálok is elmaradtak. A 8. osztályosok mégis úgy döntöttek, hogy szeretnék megmutatni, hogy milyen ügyesen táncolnak.
2023. június 9-én a rossz idő miatt a házasságkötő teremben mutatták be a Boda Zsuzsanna tanárnő által betanított koreográfiát. A hely nagysága vagy inkább „kicsisége” miatt kétszer mutatták be a keringőt, hogy minden családtag gyönyörködhessen a fiatalok táncában.
Köszönjük Zsuzsa tanárnőnek, hogy időt, fáradtságot nem kímélve rövid idő alatt betanította a gyerekeknek a mozdulatokat!
Köszönjük igazgató néninek, János atyának, Gagna Erika tanító néninek és természetesen a megjelent hozzátartozóknak, hogy megtiszteltek bennünket figyelmükkel!"

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.